En halv katt och morgonmys

Matte är ledig idag, så Gucci och Matte har myst i sängen fram till kl 9. Gucci är så rolig, kl 8 prick, sitter hon utanför dörren och väntar på att Husse ska gå upp. Så snart dörren öppnas smiter hon in och hoppar rakt upp i sängen och slickar Matte i ansiktet samtidigt som hon spinner och trampar runt. Och om hon missat tiden hör man henne springa som en galning genom huset och sladda på golvet för att hinna in innan Husse stänger dörren igen. Mmmm vilken väckarklocka va?

Nu har vi båda fått frukost, Gucci ratade dock kattmaten med ett fnys och tiggde om den rökta fläskfilén som finns i kylen. Jag är svag(jag vet) men hon fick som hon ville. Så nu spinner hon och tuggar så det bara skvätter över golvet.


Dagens snapshots på Gucci är mycket konstnärliga, för hon vill inte vara med kort idag, sorry! Så ni får hålla till godo med denna något bisarra installation av halva katter och mystiska spegelbilder:)



 
Är det någon där ute?


Gucci på väg ut ur bild...


Om blickar kunde döda... Denna gång blev det en hel men däremot en otroligt sur katt.

Nu ska Matte dricka kaffe och läsa senaste numret av Femina. Gucci har däckat på gästsängen inne i kontoret och lär sova resten av dagen.

Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0