Vårpromenad

Gucci har varit ute på årets första promenad i koppel(Bildbevis kommer).
Det är komiskt, det är snart 7 månader sedan hon var ute sist. Men så snart man tar tag i kopplet och ropar: "Gucci! Ska vi gå ut?" kommer hon springande och sladdar på parkettgolvet. Hon spinner och spinner även om man nästan kväver henne med selen, för hon vet vad som väntar...

...GRÄS!!!

Matte vet också vad som väntar - en halvtimmes gräsätande! Vi tar oss cirka två meter var femte minut och så äta gräs, gräs och en och annan narciss (hoppas inte de är giftiga för katter). Och som lite variation blir det klösning på Mattes stackars Magnoliaträd.

Efter en halvtimme tröttnar Matte och får bära in en morrande och klösande katt som minsann inte är färdig med att äta gräs. När Gucci känner sig besegrad och när Matte har visat att det är hon som bestämmer, efter x antal rivmärken och cirka 4 meter från dörren, hoppar hon lätt ned från famnen och går de sista metrarna till dörren och sätter sig utanför dörren och väntar på att dörren ska öppnas. För hon vill nog visa att jo hon ville faktiskt in - så att grannkatterna inte ska få för sig något:)

Vi får se hur mycket av gräset som kommer upp som kattspya på Mattes parkettgolv.

Viva la våren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0