Vardag

Gucci är ett vanedjur, det är liksom favorit i repris varje dag. Väcka Matte vid sängen, titta på när Matte kissar, få mat och sedan lägga sig och snarka på stolen bredvid Mattes dator.
Ibland följer hon inte det inövade mönstret och plötsligt dyker hon utan att man minst anar det. Matte får en hjärtattack varje gång kattdivan, som väger mer än hon borde, kraschlandar i knät.

Söndagsmys med Matte

Pyjamasmys hör söndagen till och Gucci ger Matte en jättegosig kram med klorna strategiskt placerade i Mattes bröst för att inte falla ned.


Ostbåååågar

Katter är lite som barn - när man vänder bort blicken hittar de på en massa bus.Ostbågar är kattdivans favorit och hon kan känna doften av dem på flera kattmils avstånd.

Men likt kattmaten är det bara såsen/överdraget som är gott och på bordet ligger nu halvätna och smått upplösta ostbågar.

Ego-katt

Det kliar. sticker och dunkar i fingrarna, stackars Matte! Och Gucci försöker göra allt för att putta ut så mycket av gipset från kudden. Men det klart, hon ligger ju alltid på det som har Mattes uppmärksamhet just för tillfället.Den skadade och pälsbollen

Matte råkade ut för en fingrarna-halvt-av-och-i-kläm-olycka i lördags i nya trädgården och Gucci verkar tycka att det är rätt mysigt att Matte är sjukskriven och inte kan göra så mycket mer än att klia henne under hakan. Hon hjälper också till att höja humöret på sitt eget lilla vis genom att trängas med den gipsade handen i Mattes knä.


RSS 2.0