Kinky katt

Vi har världens mest kinky katt. Gucci älskar att krama och kela med fötter. Och eftersom till och med Husses fötter duger när det ska kelas, tror vi det är en kattfetisch;)


Traditionen trogen ...

När Husse är bort vankas det alltid skaldjur. Och även om Gucci är på strikt torrfoderdiet kan Matte inte låta bli att ge Gucci åtminstone en kräftstjärt - det är ju trots allt fredag, eller hur?


Deadlines

Matte har en massa deadlines denna vecka och vet knappt hur hon ska hinna med en massa uppgifter med obehagliga förkylningssymtom.

Gucci verkar inte helt känna av att Matte inte har tid. Och tänker absolut inte flytta på sig i första taget.


Zoega - om katten själv får välja

Matte är lyrisk och katten likaså(men det beror nog mest på att Matte har glömt Guccis p-piller) - Zoega har äntligen kommit till Danmark. Nu är det slut med danskt skitkaffe.


Du och jag Zoega, för alltid!

Våga vägra motion

Gucci gillar inte Mattes nya mål - att få henne att bli en size 6-katt igen (inget size 0 här inte).Matte försöker och försöker få henne att röra på sig.

Men ... Även om det är fjädrar och kattmynta i leksaken har hon bestämt sig. Hon tittar på Matte och verkar säga:
"Jag tänker inte röra på mig och därmed basta!" eller alternativt "Är du helt dum i huvudet, eller?"


Soffmys

Soffmys med Matte är great det.


Katten i lådan

Gucci har jo blivit fet som ni vet och just nu gör vi allt för att motionera henne, vilket hon såklart inte vill. För hon trivs liksom bättre här:


I sällskap med Matte än att jaga leksaksråttor och gummisnoddar. Lite lek blev det dock i denna kartong och i cirka 30 sekunder rörde hon sig faktiskt:)På måndag blir det hårdträning och diet, men först på måndag. Ikväll blir det gorgonzola och parmesan framför På Spåret.

Trevlig kväll!


Tjockis

Gucci har på mystiskt vis blivit väldigt fet och tung.Framöver är det slut med gorgonzola och istället in-form-kattfoder som gäller.


Sova ensam med fienden

I helgen ska Gucci och Husse var hemma helt själva när Matte åker till Sverige.

Gucci är än så länge intet ont anande och Matte har till och med köpt fin och dyr kattmat för att Gucci verkligen ska "spise op". Att katten "spiser op" är oerhört viktigt för Husse. Katten får ingen ny mat om hon inte äter upp. Så Matte har gjort vad hon har kunnat och håller tummarna för att katten och Husse kan hålla sams och att katten inte ska svälta.
RSS 2.0