Vinterstorm

Matte, Husse och lillebror har kommit hem från en solig och skön semester i Spanien.
 
 
Lillebror upplevde så mycket nytt och spännande att Matte inte tror att han ägnade Gucci en tanke. Det fanns både sandstränder att spurta fram på ...
 
 
 ... och lekplatser att utforska.
 
 
Och att  kunna dra Husse i håret med bra utsikt över nationalparker och stadsliv från Husses axlar..
 
Men när vi kom hem igår kväll verkade lillebror kika efter Gucci, under bordet och under soffan. Men Gucci fick stanna en dag längre på pensionatet på grund av att det var helgstängt. Men idag har Matte och lillebror äntligen hämtat Gucci. Även om det var vinterstorm på vägen dit, det kallas nämligen vinterstorm här i Danmark när snön flyger på tvären och det är dålig sikt framåt. Ja, som ett vanligt snöfall i Sverige. Och med tanke på att alla danskar kör med sommardäck kryps det fram på vägarna.
 
Det var stopp på motorvägen i två timmar i sydgående riktning, så vägen till kattpensionatet blev lång för Matte och lillebror.
 
 
Men snart återförenades de två. Lillebror blev nästan lika glad att se Gucci som sina leksaker igen efter semestern. Kattdivan däremot  verkar mest kura ihop sig i buren och sucka djupt.
 
Och visst har Gucci lagt på sig under sin vistelse, tantmagen hänger mer än vanligt (skonar henne genom att inte ta en bild).
 
Det kräver motion ... men med lillebror som persolig tränare ska hektona och magen säkert vara borta på nolltid.

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken tur att hon har lillebror, så att hon kommer igång till sommarsäsongen!!!
Kram

2014-01-27 @ 19:20:02
URL: http://lenashagtorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0