Hemma bäst?

Det var en sur kattdiva vi hämtade på pensionatet igår. Först blev Gucci glad och tittade ut ur det lilla huset men så snart hon fick syn på lillebror kröp hon in igen och vägrade komma ut. Vare sig mat eller kattgodis kunde locka ut henne.
 
När vi kom hem smet hon in under gästsängen och kom först fram igen när lillebror hade gått och lagt sig. Nej hon verkade inte vilja att semestern och vilan skulle ta slut och vem vill tillbaka till "jobbet".
 
Efter ett par dagar i Sverige med besök hos vänner, bröllop och kvalitetstid med familjen är det dags för vardagen igen. Matte översätter skidartiklar och Gucci jobbar hårt på sin skönhetssömn.
 
Och jag tror att Matte-mattes katter tycker det är skönt och lugnt att lillebror har åkt hem.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tiger

Haha, nej vem vill att semestern ska ta slut? Och jobbiga lillebröder kan man gott vara utan lite längre stunder... ;-) Men kanske är lillebror också "på jobbet" på dagarna, så Gucci får lite kvalitetstid med matte?

Tigerhälsningar
Elisabet

2014-07-29 @ 09:49:20
URL: http://tigerstassemarker.blogspot.se/
Postat av: Lena

Katterna! Ja, Zelda tycker nog att det är skönt, men jag tror att Lusse saknar lille H. Det var ju lite kul, trots allt! Sussie glider ju mest runt, hälsar på barn och drar vidare.....
Kram

2014-07-29 @ 13:07:57
URL: http://lenashagtorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0