Ett lugn i stormen

I morse var det mer kaos än vanligt för idag var det Husse som skulle lämna lillebror på förskolan för första gången. Matte började sina instruktioner innan Husse ens fått kaffe, vilket aldrig är särskilt lyckat om man tänker efter, så här i efterhand.
 
"Du ska skriva på både whiteboardtavlan och i pärmen. Det ska lämnas nya shorts och t-shirt inne i badrummet och idag är det fruktdag, så glöm inte att lämna frukt i köket och kryssa av på listan. Lämna det inte bara i plastpåsen, de blir så sura. Är du säker på att du vet vilken avdeling det är? Lova att du inte bara sätter honom och går."
 
"Ja, ja", gäspar Husse, ty Husse är inte riktigt människa innan första - och kanske andra - koppen kaffe.
 
 
 
Gucci sitter en bit i från och iakttar kaoset och med en liten kattsuck ser hon genom dörrspringan hur Husse under svordomar försöker spänna fast lillebror i bilbarnstolen.
 
Och Matte håller tummarna för att Husse inte glömmer av att han har lillebror bak i bilen. Gucci går och lägger sig, lycklig över att det nu är lugn och ro.
 

Kommentarer
Postat av: Tiger

Åh, hur gick det...? Kom lillebror fram till rätt avdelning? Blev frukten och kläderna lämnade där de skulle, och avprickade...? Det lät komplicerat. Skönt för Gucci med lite lugn och ro hemma. ;-)

Sommarhälsningar
Elisabet och Tiger

2014-06-04 @ 18:40:01
URL: http://tigerstassemarker.blogspot.se/
Postat av: Lena

Åh, stackars husse! Förstår att Gucci pustar ut efter en sådan morgon.....
Kram!

2014-06-04 @ 19:40:01
URL: http://lenashagtorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0