Det händer spännande saker utanför bilden ...


Efter 2 sek har hon också ålat sig ur mattes famn och sitter och väser åt haren i fjärran som tuggar på mattes tomatplanta och gnager på bokhäcken.


Matte läser FEMINA

och Gucci är så klart också med.Attention, please!!! Se mig här är jag.
Morsdag

Vet ni hur Gucci firar Mattesdag(morsdag)? Genom att väcka stackars Matte(som gick och lade sig klockan 3 efter en dags- och nattlång möhippa) kl 7:03 med ett förskräckligt jamande efter att ha råkat stänga in sig själv i ett skåp, ett skåp hon själv öppnat med tassen och stängt bakom sig igen. Suck, suck, suck!

Det var den sovmorgonen!


Söt? JA men Idag? - NEJ!

Hitta katten!Snacka om kamouflage;)

På utflykt


Golvmatta eller katt?Gucci smälter in likt kamouflage när hon ligger på renfällen. Men här syns hon i alla fall även om hon envisas med att sträcka ut sig och göra sig nästintill osynlig på golvet.

Gräset är grönare på andra sidan

Trots att Husse har betalt 120 000kr för den nya trädgården så är gräset grönare och mer lockande på grannens ännu obebodda tomt.

Ett kattparadis för divakatter.Den Store Bededag

Matte och Husse har ledigt idag eftersom det är helgdag i Danmark. Gucci njuter att hon äntligen fått komma ut i trädgården med koppel. Hon sprang ut och kastade sig fram till första bästa grästuva.

Hon har ju utforskat huset nu så trädgården var spännande. Favoritplatsen är de varma plattorna på terassen och under rohedendron-busken.


Katt och vardagsrum i suddigt dis;)

Vissa saker ändrar sig inte ...


Hem ljuva hem

Nu har vi flyttat in och Gucci börjar vänja sig vid de nya omgivningarna. Tänk så mycket plats det är att springa på nu. Och golvvärme gillar hon kan man se.

Varmt och gôtt!
Det börjar närma sig...

Imorgon kl 16:00 går första flyttlasset till vårt hus. Gucci lever i ett kartongparadis just nu, för självklart tror hon att vi har byggt ett klätterställe bara för henne.


Igår kväll låg hon och hade det gott här, precis i Husses blickfång på teven. Och så snart det var spännande blockerade hon såklart skärmen i äkta sträcka-ut-sig-så-mycket-man-kan-och-nudda-skärmen-med-tassen-gest.Kattparadis nummer 1.Imorgon ska vi på upptäcktsfärd - du och Matte och så ska Husse släpa en massa kartonger, hehe.

Ny kattlåda

I ett nytt hus behövs ju såklart en ny kattoalett och Gucci har fått en alldeles ny av Husse. Husse propsade dock på att svängluckan skulle vara kvar, men stackars Gucci kunde inte komma ut igen. Så den har Matte tagit bort, någon måtta ska det ju vara.


Rena lyxmodellen, king size! Det får plats två Gucci i lådan.


Climb every mountain ...

Gucci hjälper Matte med att packa ner lägenheten i flyttlådor. En katt och en "en-handad". Men det går framåt som ni kan se. Och det är ju bra att få lite hjälp (?!) nu när Husse är nere och slarvar med grabbarna i Berlin i helgen. Men hämnden är ljuv - det är ju Husse som får bära de tunga boklådorna sedan.

Och det där med att katten hjälper till är nog en definitionsfråga. Matte har nog slängt ur katten ur lådan hundra gånger på en timma. Det är både kattens och Mattes söndagsmotion.Nu spanar hon från sitt nya favoritställe samtidigt som diggar till nätradion och jagar solkatter med blicken.

BTW: Kasse är en låda på danska:)

Gör som katten ... slappar


Efter en extrem arbetsvecka med undervisning, seminarum, deadlines och sömnlösa nätter ser Matte ut som något Gucci hade kunnat släpa in och lägga på dörrmattan. Vi är båda förtjänta av helg, lite sushi från Soya och ett glas vin(och det är mest Matte som är värd det). 

I helgen ska vi två börja packa ihop lägenheten. Fredagen den 13(inget för vidskepliga direkt) får vi nycklarna till huset och Gucci får massor av plats att springa på, kattparadis!

Men än så länge har hon ingen aning, just nu är det mest fokus på fredagens kattvätt.

Trevlig helg!In i dimman ...


- Får många glas rödvin kissen? Inte tulla på Mattes barskåp ...

RSS 2.0