När Husse är borta dansar Matte på bordet

Idag har Matte tillbringat dagen på diverse loppmarknader och i olika vintagebutiker. Priserna på second hand är mycket lägre i Danmark än i Sverige och man kan göra riktigt bra fynd. Idag blev det bland annat en koffert/kista som ska fungera som sidbord till Husses inte allt för vackra, men åh så sköna, stresslessfåtölj. Gucci är inte sen att kolla in det nya möblemanget.
 
 
Kanske det blir nya favoritplatsen, utsikten över trädgården är fantastisk här i från.
 
Matte shoppade även fina gamla sekelskiftsböcker med läderrygg och en med guld/lila omslag och titeln "Svenskerne på Kronborg" , en historisk roman som antagligen handlar om när svenskarna styrde Danmark och Kronborg. Den får ligga överst, tycker Matte. Böckerna doftar väldigt intressant och Gucci sniffar och sniffar i flera minuter.
 
- Vad är det som luktar, månntro?
 
 
Men nyhetens behag avtar rätt fort och kistan är inte längre så intressant och Gucci hoppar därför lojt ned och lägger sig till rätta på renfällen, dock på ett avstånd så att hon kan ha koll på det nya, främmande som plötsligt har dykt upp i hennes revir.
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Riktigt snyggt!!!!
Förstår att Gucci är nyfiken! Många nya dofter....
Kram!

Svar: Tack! Har nu också köpt en ram på Ikea till mina gamla mönstertidningssidor från sekelskiftet. Blev jättefint, kul med pimp!
Gucci i etern

2012-10-06 @ 23:09:39
URL: http://lenashagtorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0