När man vänder ryggen till ...

Idag har gardin-firman varit och satt upp lamell- och plisségardiner i hela huset. Därför stod dörren in till Husses och Mattes sovrum öppen, en kort stund. Det snappade den annars sovande Gucci upp och sprang in. Vart Matte hittade henne kan ni säkert gissa?Husses garderob!!!

Katt-trotsSå här gjorde Gucci åt Matte i morse när hon inte fick gå ut i trädgården - hon är värre än en trotsig fyraåring.

Vardag igen ...

Gucci är hemma igen efter en vecka på pensionat, lite tjockare och lite kelsjukare än vanligt. Men med massor av lösa katthår ser hon även en aning ovårdad ut.Nu har hon intagit sin favoritplats och spanar in traktorn som lastar jord hos grannen och hon spinner ...

Hem ljuva hem!


En inte så nöjd katt ...

Stackars Gucci blev överlistad här i eftermiddags inne på "sitt rum" alias det ena gästrummet/förvaringsplatsen). Inte kunde hon ana att Husse gick upp på vinden för att hämta kattburen. På två sekunder och innan hon hann reagera satt hon på pläden inne i kattburen med ett galler framför nosen.

- Morr, morr och jämmer!

Matte och Husse ska på semester till Sardinien en vecka  och dricka vin, äta oliver, fårost och annat smaskigt medan stackars Gucci får äta näringsriktig kost på kattpensionatet.

- Gucci, vi ska nog kompensera dig med skaldjur och gorgonzola när vi kommer hem om en vecka. I promise, min lilla diva!:)


Lördagsgympa


En tass i taget - man ska inte överanstränga sig i onödan

Ur kattperspektiv

Världen ser så mycket trevligare ut ur ett kattperspektiv. Vill också ligga och sova halva dagen.


Vad luktar det?


Ett par flyttlådor har stått hos Husses föräldrar i ett gammalt svinstall som numera fungerar som garage, dock sitter lite av grislukten fortfarande i och Gucci luktar och luktar till lådorna. Vad kan det vara?

Dansk skogskatt?


Skönaste stilen, ever!


Halsband

Gucci är inte jättenöjd kan jag säga, men vad gör man inte när danska bönder är galna idioter som skjuter katter utan halsband som om de vore ohyra och vi nu bor i en landsby. Trots att Gucci är innekatt kan det ju hända att hon rymmer och för att försäkra oss om att vi inte hittar henne livlös någonstans har hon nu halsband med reflexer, telefonnummer och bjällra.
 
Bjällerklang, bjällerklang!

Katt på grönbete

Gucci käkar upp Husses gräsmatta som precis blivit ganska grön och ja - ogräsfylld. Det är riktigt kvavt och blåser upp till åskväder. Katten är lika slö som Husse och Matte.Som sagt: himlen ser olycksbådande ut


Who's hiding?Matte fick panik. Gucci fanns ingenstans igår, hade hon smitit ut genom terassdörren när Matte en kort sekund gick ut med mat till trädgårdsmöblerna. Efter ivrigt letande hittade vi henne här, böckerna på golvet borde ju avslöjat henne, menmen. Slutet gott allting gott!


Första gången någonsin ...


Första gången någonsin verkar Gucci ligga där jag vill att hon ska ligga. Hur länge håller det i sig tro? Jag ska inte bli för uppspelt då flyttar hon sig säkert.

DUKTIG KISSE!!!!

RSS 2.0